Porozmawiajmy o dietach

 

  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

 

Cytrynowy pstrąg z grilla z imbirem

 

(porcja dla 2 osób)

 

Składniki:

2 filety z pstrąga

1 cytryna

korzeń imbiru

sól

pieprz

 

Przygotowanie:

Cytrynę i korzeń imbiru pokroić w plasterki, którymi dokładnie należy obłożyć oba filety. Przyprawić rybę solą i pieprzem. Włożyć na mniej więcej godzinę do lodówki. Zdjąć cytrynę i imbir, a następnie usmażyć rybę na patelni grillowej lub natłuszczonej teflonowej. Podawać z sosem jogurtowym i/lub z warzywami z grilla (albo z wody): papryką, bakłażanem, cukinią.

 

 


 

Polecamy

Obecnie

Odwiedza nas 193 gości oraz 0 użytkowników.

lipiec 2019
Pn Wt Śr Cz Pt So N
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Nowe diety

 O typie budowy ciała zwanym ...

Jesienią i zimą włosy tracą swój ...

Wybuchy złości, migrena, ...

Liczba zachorowań na nowotwory z ...

Właściwości lecznicze rosołu ...

Polecamy

Zdrowa żywność, czyli jagody goji, ...

Superfoods to produkty bogate w dobroczynne dla organizmu składniki odżywcze. To inaczej zdrowa ...

Niezawodny środek na przeziębienie

  Na przeziębienie, kaszel i gorączkę najskuteczniej zadziałają domowe specyfki z naturalnych ...

Domowy sposób na grypę i gorączkę

Pojawia się nagle i od razu kładzie do łóżka. Wysoka gorączka, bóle mięśniowe trudne do ...

Czy ziołowe przyprawy mogą szkodzić?

Tymianek, rozmaryn, bazylia, jałowiec – ziołowe przyprawy na dobre zagościły w naszych kuchniach. ...

Top